EBF & ESF Systems : Een moderne website en web-APP in een handomdraai online met een layout en kleurstelling die altijd bij uw huisstijl past. Een online desi

0 1 2


Een moderne website en web-APP in een handomdraai online met een layout en kleurstelling die altijd bij uw huisstijl past. Een online design omgeving inclusief CMS met gebruiksvriendelijke editor. HTML kennis en grafische kennis zijn niet nodig.

Meer info


Een  moderne webshop en web-APP met vele mogelijkheden en en tot 15.000 producten. Een online design omgeving inclusief CMS met gebruiksvriendelijke editor. HTML kennis en grafische kennis zijn niet nodig. Producten beheren en importeren mogelijk.

Meer info


Een complete webshop en web-APP met vele betaalmogelijkheden en koppeling met kassasystemen. tot 30.000 producten. Deze omgeving is direct  ingericht en klaar voor het Thuiswinkel Waarborg. De beheersomgeving is gelijk aan de WEBSHOP STANDAARD omgeving.

Meer info

Innovatief project

ESF / EBF Systems is een innovatieve ontwikkeling voor scholen, kleinbedrijf en MKB. We ontvangen voor deze innovatie ontwikkeling een subsidie van de overheid. Een BLOG en afspraak-module zijn nu in ontwikkeling.

Automatische updates

Geen gedoe meer om je website veilig te houden zoals met WordPress, Joomla en andere open source websites. EBF / ESF websites worden automatisch bijgewerkt en voldoen altijd aan de laatste eisen.

Gebruiksgemak

Ons uitgangspunt is dat we van studenten, ondernemers en website beheerders geen webdesigners willen maken. Het gebruik is toegankelijk voor iedereen en er is geen specifieke kennis nodig van techniek.

Nieuwsbrief

Wil je op de hoogte worden gehouden van onze ontwikkelingen? Meld je aan voor onze nieuwsbrief of volg ons via Twitter & Facebook..

Aanmelden nieuwsbrief

NIEUW! in ontwikkeling

Afspraakmet.nl.

Een geavanceerd afsprakensysteem inclusief website.

Deze website is in beginsel bedoelt voor kappers, schoonheidsspecialisten, pedicures, masseurs, nagelstylistes, personal trainers en gewichtsconsulenten. Uw eigen website inclusief afspraaksysteem eventueel per medewerker. Naast deze website bent u zichtbaar in onze geavanceerde portal afspraakmet.nl.

Meer info op www.afspraakmet.nl. Voor demo websites zie: The Hipster, Nails en zo en The Butterfly
EBF Systems

Electronic Business Facilities

De nieuwe omgeving voor uw websites. WebBuilder en CMS in een. In een handomdraai een veilige & professionele website of webshop online. Op dit moment zijn we ESF & EBF verder aan het ontwikkelen. De eerste websites van diverse klanten staan inmiddels online. ESF & EBF zijn producten van NewICE BV, Bezoek ook eens onze testomgeving inclusief webshop.

ESF Systems

Electronic School Facilities

ESF Systems is speciaal voor MBO studenten ontworpen. Websites en webshops online of als werkomgeving. Een BLOG functie en afspraakmodule behoren tot de mogelijkheden en zijn op dit moment in ontwikkeling. ESF Systems is ook een geschikte omgeving voor onderwijsmanagers en bedrijven gerelateerd aan het onderwijs. Bent u een onderwijsinstelling? Vraag dan informatie aan via offerte aanvraag

EBF Systems en ESF Systems zijn handelsnamen van Triple Interactive BV
Prijzen zijn exclusief BTW

ga naar ons facebook account ga naar ons googleplus account
ESF - EBF
EBF Versie T 8.0.1
x
close
test